Egyedülálló, magyar marhahús termékcsalád a SPAR-ban!

A 100%-ban hazai előállítású, speciális Angus marhából készült, különleges eljárással érlelt termékcsalád egyedülálló a magyar piacon.
Termékcsalád kínálata
Terméket árusító SPAR áruházak listája

Angus marhából készített hús termékcsaláddal bővül a Terra Pannónia márka portfoliója. Az Angus marha a steakkedvelők körében igazi fogalom, hiszen a hús tökéletes márványozottsága miatt sütés közben nem szárad ki, hanem szaftos és puha marad.

A Hubertus Bt. összesen mintegy 2.500 hektárnyi legelőterületen, Nagyberek lejtőin, természetes határokkal, és a dús füvű legelőkkel optimális viszonyokat biztosít a gulyák legeltetéséhez. Az anyatehenek és a borjak fél éves korukig így teljesen „természetes” körülmények között élnek.

A borjakat választás után a cég sáripusztai telepén nevelik, ahol nagyrészt saját előállítású tömegtakarmányokat esznek.

A húst a pásztói üzemben dolgozzák fel. 4-5 C fokon 21 napig érik ún. száraz érleléssel, adalékanyag nélkül. A természetes folyamatok során, így saját íze, zamata tökéletesen megmarad.

A speciális csomagolási eljárásnak köszönhetően változatlan minőségben kerül a vásárlókhoz. A szeletelt steak húsok a marha erre leginkább alkalmas részeiből készülnek (hátszín, bélszín, comb, fehérpecsenye, rostélyos), míg a hamburgerpogácsák alapanyaga a lapocka, a nyak, és a lábszár, illetve kb. 20%-nyi zsír összedarálva.

A Terra Pannónia marhahúst a szállodák, és éttermek mellett mostantól a kiemelt Spar üzletekből megvásárolva is megkóstolhatják.

Bővebben

párizsi

párizsi
a kiszolgálópultban