Szeretnénk megosztani Veled a kifogástalan húsáru 4 titkát:

Kiváló minőség

Közép-Európa egyik legkorszerűbb húsüzeme és kiválóan képzett munkatársaink szakértelme együtt garantálják a kitűnő minőséget.

Speciális táplálkozási igényekre szabva

SPAR Húsüzemében gyártott húskészítmények, illetve előkészített hústermékek laktóz-, glutén-, valamit szójamentesek.*

Független kontroll

Saját laboratóriumunk és magas szintű minőség– és folyamatirányítási rendszerünk biztosítja a szigorú kontrollt.

Nyomon követhető eredet

A terméken látható azonosító szám végigkíséri a terméket a gyártás, feldolgozás, darabolás és értékesítés folyamatán.

* Kivételt képeznek a sajtot tartalmazó húskészítményeink.

Mióta árulunk saját készítésű húsárut?

Elsőként, és azóta is egyedüliként működtetünk saját húsüzemet az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok között, 2004-től.

Miért van szükségünk saját húsüzemre?

Így biztosíthatunk valamennyi SPAR és INTERSPAR áruházunkban naponta friss, egyenletesen magas minőségű, ellenőrzött és kiegyensúlyozott kínálatot. Sertés- és marhahúst, és mintegy 50 féle húskészítményt.

Milyen húsárut talál nálunk?

A REGNUM húsüzem magas minőségű sertés- és marha tőkehúsokat, valamint ezekből az alapanyagokból készült húskészítményeket forgalmaz.

Milyen márkanéven keressem a REGNUM Húsüzem termékeit?

Élen az élelmiszer biztonságban, élen a minőségben.

Húsüzemünk a magyarországi
húsüzemek közül elsőként szerezte
meg 2010-ben az ISO 22000:2005
szabvány szerinti tanúsítást,
melyet idén sikeresen megújított.

Szigorú minőségbiztosítási rendszer

Saját és korszerűen felszerelt, valamint független, akkreditált laboratóriumban minden termékünket ellenőrizzük. Üzemünkben magasan képzett szakemberek dolgoznak.Termékeink a legszigorúbb higiéniai és minőségi követelményeknek felelnek meg.

Új, kibővült üzem

Termékeink iránti oly mértékben megnövekedett a kereslet, hogy 2013-ban már új, 1 600 m2-el kibővült üzemünkben folytatjuk a munkát. Számunkra a vásárlók visszajelzése a minőség egyik fontos biztosítéka!

Magasan képzett szakemberek Húsüzemünkben több mint 120, magasan képzett élelmiszeripari szakember dolgozik.

Dolgozóink fejlődését folyamatos szakmai továbbképzéssel biztosítjuk.