Betöltés
0%
00:00

A hús útja

A hideg megviselte a böngésződ, kérjük kattints a frissítésre.

Beszállítók

Magas színvonalú hústermékeink egyik
titka a minőségi alapanyag.

Beszállítóink a tenyészállatok fejlődését
törzskönyvben vezetik egészen a
születésüktől kezdve.

Szállítás

Minden perc és minden Celsius fok számít.

A húsok szállításánál a gyorsaság, a pontosság,
a higiénia és a megfelelő hőmérséklet mind
kulcsfontosságú.

Áruátvétel

A húst nem éri külső levegő az áruátvétel során.

Az áru átvételét a legmagasabb higiéniás
követelmények betartása mellett végezzük, melyre
csak a hús érzékszervi bevizsgálása után kerül sor.

Feldolgozás

Tradíció és modernitás:
a hagyományos ízekben hiszünk, ugyanakkor a húst
a legmodernebb technológiával dolgozzuk fel...

Üzemünkben a tőkehús feldolgozás és
a készárutermelés párhuzamosan zajlik.

Laboratórium

Üzemünkben folyamatos mintavétel zajlik,
hogy a legapróbb szennyeződést is kiszűrjük.

A húst a feldolgozás alatt is szúrópróbaszerűen ellenőrizzük.

Készárutermelés

A Regnum márka itt ölt formát.

A pépesítés, pácolás, füstölés és csomagolás során
a tőkehúsból azonnal fogyasztható készételeket
készítünk a legmodernebb technológia segítségével.

Tárolás

Minden késztermék és frissáru
eredetcímkével kerül be a raktárba,
hogy teljes útja visszakövethetővé váljon.

A jól szervezett logisztikának köszönhetően
minden hús tervezetten folytathatja útját a célállomásra.

Kiszállítás

A hús útját az üzemből az üzletekbe
való szállítás közben is nyomon követjük.

A szállítás ideje és a hűtőkamra hőmérséklete
percre pontosan visszakövethető.

Üzletekbe kerülés

Frisshúsaink a húsüzemből
24 órán belül a húspultokra kerülnek.

Frissesség, higiénia és munkatársaink
hozzáértő segítőkészsége – ez a hármas alapelv
érvényesül boltjainkban.

Tudtad-e?

Marha tőkehúsainkat növendék állatok levágásából nyerjük, hogy finomabb, magasabb minőségű húsételeket készíthessünk belőlük.

Tudtad-e?

Egy disznó élete során közel 400 kg takarmányt eszik meg.

Tudtad-e?

Magyarországon jelenleg közel 3 millió sertést tenyésztenek.

Tudtad-e?

Minden szállítókocsi egy fekete dobozzal rendelkezik.
A fuvar idejét percre pontosan tudjuk, és a szállítás közben fennálló hőmérséklet is visszanézhető.

Tudtad-e?

A szállítókocsiból az üzembe külső levegővel érintkezés nélkül jut be a hús. A félsertés és negyed marha úgynevezett „magas pályán” keresztül, míg a darabolt húsok ládában érkeznek.

Tudtad-e?

A hús átvételére küllemi vizsgálat, maghőmérséklet, felületi hőmérséklet, továbbá a sertéshúsok esetében a szalonna vastagságának ellenőrzését követően kerül sor.

Tudtad-e?

A hús hőmérsékletét beszúrós maghőmérővel és felületi hőmérővel is megvizsgáljuk. A hőmérséklet ellenőrzése kiterjed a szállítókocsira is.

Tudtad-e?

Egy félsertést átlagosan 3-5 perc alatt dolgoznak fel üzemünk munkatársai, míg egy marha bontási ideje 5-6 perc.

Tudtad-e?

16 másodpercenként új félsertés feldolgozása kezdődik meg.

Tudtad-e?

Annak érdekében, hogy az üzem tisztaságát garantáljuk, dolgozóink szigorú higiéniai szabályok betartása
mellett, fertőtlenített ruhában, cipőben, hajhálóban léphetnek csak be.
Továbbá az üzemnek a levegőjét is rendszeres mikrobiológiai vizsgálatokkal ellenőrizzük.

Tudtad-e?

Az üzemben használt ún. „technológiai vizet” folyamatos mikrobiológiai vizsgálatokkal ellenőrizzük.

Tudtad-e?

Az üzemben rendszeresen végzünk mikrobiológiai és kémiai vizsgálatokat, illetve higiéniai ellenőrzéseket, emellett rendszeresen zajlik hatósági ellenőrzés is az üzemben. És ha ez nem lenne elég: független laboratórium akkreditált vizsgálatokat is végez az üzemben begyűjtött mintákon.

Tudtad-e?

A húsok és a terem levegőjének vizsgálata mellett a dolgozóinkat is folyamatosan ellenőrizzük a kintről hozott szennyeződések elkerülése érdekében.

Tudtad-e?

Üzemünk tavaly decemberi hónapban 480 tonna virslit gyártott le. Ebben az időszakban átlagosan 8 millió méter belet használtunk fel a frankfurti virslihez.

Tudtad-e?

A pácolóban a félkész termékek átlagosan 30-120 percet töltenek

Tudtad-e?

A tradicionális ízek híveként kellemes aromájú, gőzölt bükkfával füstölünk.

Tudtad-e?

A csomagoló részlegnél naponta átlagosan 50 000 eredetet, típust igazoló címke kerül fel a termékekre.

Tudtad-e?

A húsüzem naponta 10 000 húsos ládát használ fel a raktározáshoz.

Tudtad-e?

Egy raktárban egy kolléga 10 tonna húst mozgat meg egy nap alatt.

Tudtad-e?

Minden szállítókocsi egy fekete dobozzal rendelkezik, melyből a fuvar ideje és a szállítás közben fennálló hőmérséklet is visszanézhető.

Áruátvétel

Feldolgozás

Labóratorium

Tárolás

Kiszállítás

Készárutermelés

Készárutermelés